آب چغندر و بیماری آلزایمرز
سلام چه خبر -وبی متفاوت ومتنوع و بروز
تاریخ : 23 / 11 / 1389برچسب:,
نویسنده : سروش

آب چغندر و بیماری آلزایمرز

پژوهشگران دانشگاهی در آمریکا گزارش می کنند که نوشیدن آب چغندر سبب جریان بهتر خون در عروق شده و از بروز عوارض در سلول های مغزی جلوگیری می نماید که در نتیجه می تواند جلوی بروز و پیشرفت بیماری فراموشی را بگیرد. این عده معتقدند که نیترات موجود در چغندر نقش مهمی در این میان بازی می کند. قبلاً گزارش شده بود که نوشیدن آب چغندر می تواند فشار خون را کاهش دهد که خود در سلامتی و بهزیستی قلب و عروق موثر است. همچنین ثابت شده است که مواد موجود در چغندر عملکرد اسید آمینه Homocysteine موجود در خون را که اگر افزایش یابد سبب بروز سکته قلبی می شود، خنثی می کند.

بسیاری از میوه جات و سبزیجات سبز تیره رنگ هم می توانند در سلامتی و بهزیستی قلب و عروق نقش داشته و از بروز بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلب و عروق و آلزایمرز جلوگیری کنند. در اینجا باید اشاره به یک بام و دو هوای دنیای پزشکی کرد که نیترات و نیتریت موجود در رژیم غذایی امکان بروز سرطان مخصوصاً سرطان های دستگاه گوارش و مثانه را افزایش می دهد در حالی که در اینجا از بروز بیماری فراموشی جلوگیری می کند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
آخرین مطالب